пʼятниця, 23 травня 2008 20:24

Новим тренером "Карпат" стане Олег Кононов

Лише тиждень ФК "Карпати" залишався без головного тренера. У п"ятницю, 23 травня, за рекомендацією спортивного директора ФК "Карпати" Юрія Дячука-Ставицького було досягнуто домовленості з Олегом Кононовим, який до 9-го червня, коли карпатівці повернуться з відпустки, підпише з клубом контракт.

Останнім місцем роботи 42-річного спеціаліста був тираспольський "Шериф", в якому Олег Кононов виконував функції помічника головного тренера та старшого тренера. Разом із "Шерифом" Кононов тричі ставав чемпіоном Молдови, по разу володарем Кубка та Суперкубка країни. В Україні новоспечений наставник "Карпат" свого часу працював у тренерському штабі запорізького "Металурга". До Львова Олег Кононов приїхав із власною концепцією побудови клубної вертикалі – від дитячої футбольної школи до першої команди. Ця концепція повинна бути затверджена керівництвом львівського клубу найближчими днями.

ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Новим тренером "Карпат" стане Олег Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі