середа, 26 серпня 2009 11:16

Новим наставником "Чорноморця" може стати Блохін

Новим наставником "Чорноморця" може стати Блохін

За інформацією джерела, близького до ФК "Чорноморець", новим тренером одеського клубу найближчим часом стане Олег Блохін.

За інформацією джерела, 1 вересня відбудеться прес-конференція, в ході якої буде оголошено про призначення Олега Блохіна на пост головного тренера одеського клубу. Помічниками Блохіна стануть Андрій Баль і Юрій Роменський.

Як повідомлялося раніше, власник клубу Леонід Клімов нині веде переговори з представниками крупної російської компанії про продаж "Чорноморця".

Одеський "Чорноморець" вкрай невдало стартував у Чемпіонаті України сезону-2009/2010, зазнавши чотирьох поразок у перших чотирьох турах, що стало причиною відставки головного тренера клубу Віктора Гришка. Його обов"язки виконує Ігор Наконечний.

Також команда має значні проблеми з фінансуванням, через яких навесні одеському клубу довелося розлучитися з низкою лідерів.

Олег Блохін після звільнення з ФК "Москва" в минулому сезоні вже більше, ніж півроку, знаходиться без роботи. Раніше фахівець, що вивів збірну України до 1/4 фіналу ЧС-2006 заявляв, що вів переговори про співпрацю з рядом українських клубів.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Новим наставником "Чорноморця" може стати Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі