субота, 02 квітня 2011 11:24

Новий власник "Роми" поклав око на Чигринського

Новий власник "Роми" поклав око на Чигринського

Містер Томас Ді Бенедетто, який найближчим часом стане новим власником "Роми", вже окреслює контури майбутнього для римської команди. Ще невідомо, чи залишиться біля керма "вовків" Вінченцо Монтелла, але от у плані кадрового посилення одна кандидатура у керівництва вже є, повідомляє Calcio Line.

Мова йде про захисника "Шахтаря" Дмитра Чигринського. Передбачається, що українець стане заміною Філіпу Мексесу, який залишить "Рому" . Сума потенційного трансферу поки невідома, але вона може становити 15 мільйонів євро.

Нагадаємо, в кінці березня американський бізнесмен Томас Ді Бенедетто досяг угоди про придбання "Роми". Сторони домовилися, що 60 відсотків акцій клубу перейдуть Ді Бенедетто, а 40 відсотків одержить банк "Юнікредит", у якого буде право передати свій пакет іншим італійським інвесторам.

Найближчим часом юристи підготують всі документи для того, щоб офіційно оформити угоду. Планується, що сторони поставлять свої підписи під угодою протягом 20 днів, повідомляє Goal.com.

Зараз ви читаєте новину «Новий власник "Роми" поклав око на Чигринського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі