субота, 28 липня 2007 16:58

Новий "Ноу Камп" буде готовий до 2011 року

Готується грандіозна реконструкція знаменитого баорселонського стадіоно "Ноу Камп". За найоптимістичнішими підрахунками новий "Камп Ноу" буде готовий до 2011 року. Проте для цього потрібно гранично точно укластися в терміни підготовчого періоду, інформує www.euro-football.ru.

На даний момент все знаходиться на стадії конкурсу проектів, який буде проведений у вересні. Після того, як визначиться переможець, півроку буде відведено на розгляд бюджету проекту. Схвалений керівництвом проект буде розглянутий мерією, на отримання дозволу якої може піти як мінімум півроку - рік. Два роки піде безпосередньо на роботи, які вестимуться з урахуванням матчів, що проходять на стадіоні (керівництво не планує проводити домашні матчі "Барси" на якому-небудь іншому полі).

"Барса" припускає в майбутньому продати частина своєї землі в Кан Рігалте. Нагадаємо, що в 2005 році клуб вже продав третину своєї частки за 35,4 млн. євро, проте, як і раніше, має в своєму розпорядженні ще 21.440 квадратних метрів землі.
Зараз ви читаєте новину «Новий "Ноу Камп" буде готовий до 2011 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі