вівторок, 12 червня 2007 14:46

Новий ліміт на легіонерів в українському чемпіонаті затверджено

Сьогодні Виконком ФФУ затвердив рішення Центральної Ради ПФЛ про ліміт на легіонерів в наступному сезоні, повідомляє Сегодня..

У складі однієї команди вищої ліги одночасно на полі може бути не більше семи іноземців, у складі команди першої ліги – не більше трьох. При цьому Виконком ФФУ відмінив рішення Центральної Ради ПФЛ про ліміт на легіонерів в турнірі дублерів.

Розглядалася пропозиція про посилення ліміту на легіонерів на сезон 2008/2009 до шести іноземців, але це питання так і не було поставлене на голосування. Воно буде розглянуте в наступне міжсезоння.

Головний тренер збірної України Олег Блохін, присутній на засіданні, буквально перед голосуванням підтвердив: якщо ліміт не буде посилений, він покине збірну. Виконком ФФУ, мабуть, вирішив "зберегти" його на цій посаді.

Разом з тим, Виконком ФФУ залишив в силі податок на заявку командами кожного нового легіонера, проти якого раніше виступили більшість клубів вищої ліги. Цей податок залишиться , як і раніше, на рівні 15 000 доларів за кожного нового заявленого іноземця.

Зараз ви читаєте новину «Новий ліміт на легіонерів в українському чемпіонаті затверджено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі