понеділок, 19 лютого 2007 16:14

Новий канцлер Австрії підтримав заявку "Зальцбург-2014"

  Альфред Гузенбауер
Альфред Гузенбауер

Новий уряд Австрії на чолі з федеральним канцлером Альфредом Гузенбауером, 46 років, повністю підтримав заявку "Зальцбург-2014" - австрійського міста, яке претендує на Олімпіаду-2014 разом з російським Сочі і південнокорейським Пхенчханом, повідомляє Газета.ру. Про це заявила прес-аташе Заявочного комітету "Зальцбург-2014" Олександра Кноке.

На зустрічі з президентом Олімпійського комітету Австрії Лео Уоллнером, його генеральним секретарем Хайнцом Юнгвіртом і олімпійською чемпіонкою з фігурного катання, олімпійським послом Тріксі Шубою федеральний канцлер заявив:
- Останніми роками я став свідком безлічі змагань з зимових видів спорту в Австрії і незмінно захоплювався ентузіазмом уболівальників і професіоналізмом організаторів. Уряд Австрії повністю підтримує заявку Зальцбурга на Олімпіаду-2014. Ми віримо, що у разі нашої перемоги зможемо вдало провести Ігри і принести користь всьому олімпійському руху. Парламент прийняв Олімпійський закон переважною більшістю, і це говорить про нашу повну підтримку ідеї Олімпіади. І особисто я в своїх зарубіжних поїздках намагатимуся просувати заявку Зальцбурга.

Оцінювальна комісія Міжнародного олімпійського комітету (МОК), яка зараз знаходиться з візитом в Сочі, працюватиме в Зальцбургу з 14 по 17 березня.

Зараз ви читаєте новину «Новий канцлер Австрії підтримав заявку "Зальцбург-2014"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі