вівторок, 05 лютого 2008 20:35

Новий головний тренер збірної Куби з футболу працюватиме безкоштовно

Німецький футбольний тренер Райнхольд Фанц, призначений на посду наставника збірної Куби, погодився працювати безкоштовно. Асоціація футболу Куби оплачуватиме тільки витрати на житло і перельоти 54-річного фахівця. Перед Фанцем поставлено завдання вивести команду на чемпіонат світу 2010 року.

Тренер приступить до виконання своїх обов"язків в березні. Весною цього року він планує провести тренувальний збір в Германії і Австрії. У минулому Фанц очолював команди німецькою бундесліги "Ганновер" і "Айнтрахт", а останнім місцем його роботи був клуб "Боннер", який виступає в одній з нижчих ліг Німеччини.

Президент Асоціації футболу Куби Луіс Ернандес заявив, що національній збірній цілком під силу пробитися на чемпіонат світу 2010 року в ПАР. Ернандес вважає, що кубинська команда не поступається збірною Тринідад і Тобаго, яка грала на першості планети 2006 року в Німеччині.

Востаннє кубинці брали участь в чемпіонаті світу у 1938 році. Тоді збірна вийшла в 1/4 фіналу, де поступилася шведам з рахунком 0:8. Відзначимо, що Фанц стане не першим зарубіжним тренером кубинської команди: раніше збірну очолювали фахівці з Північної Кореї, Угорщини і Перу.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Новий головний тренер збірної Куби з футболу працюватиме безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі