четвер, 13 липня 2017 21:35

Новачок "Динамо" розповів, як Теодорчик скаржився на невдачу в Києві

Новачок "Динамо" розповів, як Теодорчик скаржився на невдачу в Києві
Кендзьора бачить "Динамо" як трамплін для потрапляння в збірну Польщі. Фото: dynamo.kiev.ua

Метою виступу в київському "Динамо" є місце в національній збірній своєї країни.

Про це сьогодні на презентації сказав перший річний новачок киян, польський захисник Томаш Кендзьора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкова для Коваля: як "Динамо" тренується під керівництвом Хацкевича

"Прийшов сюди, щоб завоювати місце в основному складі "Динамо", і через виступи за такий клуб потрапити до національної збірної Польщі", - сказав футболіст.

При цьому зауважив, що невдалий досвід земляка Лукаша Теодорчика його не лякає.

"Я розмовляв з Теодорчиком. Лукаш сказав, що "Динамо" - дуже хороший клуб. Він дуже шкодує, що йому не вдалося зарекомендувати себе тут. Десь поскаржився, що йому не вистачило часу і шансів зарекомендувати себе. Але в цілому говорив про "Динамо" все найкраще", - зазначив Кендзера.

Томаш Кендзьора перейшов у "Динамо" з польського "Леха", підписавши з киянами контракт на 4 роки. Повідомляється, що трансфер гравця обійшовся біло-синім в 1,5 млн євро.

Лукаш Теодорчик, який перейшов у "Динамо" з "Леха" влітку 2014 року, не зміг закріпитися в основному складі українського клубу. Через два роки перейшов в "Андерлехт" на правах оренди з правом викупу. В кінці березня нинішнього року бельгійці повністю викупили в киян контракт польського форварда.

Зараз ви читаєте новину «Новачок "Динамо" розповів, як Теодорчик скаржився на невдачу в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі