четвер, 23 серпня 2007 11:23

Нове придбання "Зальцбурга" Ракіч у Донецьку не зіграє

Австрійський клуб "Зальцбург", який намагається пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА, підписав контракт із нападником Джорджем Ракічем із ОФК. Високорослий форвард, що допоміг молодіжній збірній Сербії дійти до фіналу минулого чемпіонату Європи в Нідерландах, уклав із "Зальцбургом" контракт терміном на чотири роки, інформує www.champion.com.ua.

Наставник австрійців Джованні Трапаттоні не скупився на компліменти на адресу гравця, який забив 14 голів у 41 матчі першості Сербії в складі ОФК.

- Уже зараз Ракіч є чудовим форвардом. У нього гарний удар з обох ніг, він швидкий і потужний. Ракічу потрібно ще розкрити свій потенціал, але він, напевно, додасть нам варіантів в атаці, - зазначив Трапатонні.

У матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів у Донецьку проти "Шахтаря" Ракіч не зіграє, так як не заявлений на цю стадію турніру.

У першому матчі третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів "Зальцбург" виграв в Австрії у донецького "Шахтаря" із рахунком 1:0. Матч-відповідь відбудеться 29 серпня о 21 годині 30 хвилин за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Нове придбання "Зальцбурга" Ракіч у Донецьку не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі