пʼятниця, 12 вересня 2008 12:28

Новачок "Барселони" сяде за шкільну парту

Керівництво іспанського клубу "Барселона" зобов"язала новачка команди Олександра Глєба в максимально короткі терміни вивчити іспанську мову.

Півзахисника збірної Білорусії відправили на спеціальні курси, і він відвідуватиме заняття три рази на тиждень. Поки Гліб зазнає великі труднощі в спілкуванні, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Футболіст підписав контракт з "Барселоною" два місяці тому, але йому до цих пір важко розуміти завдання головного тренера команди Хосепа Гвардіоли. Білорусові допомагає французький нападаючий Тьеррі Анрі, з яким він протягом двох років грав за лондонський "Арсенал".

Керівництво "Барселони" вважає, що Глєб повинен вивчити іспанську, щоб нормально спілкуватися не тільки з партнерами, але і з тренерами і співробітниками медичної служби команди. За інформацією іспанського видання El Mundo Deportivo, півзахисник зможе розраховувати на постійне місце в основному складі не раніше, ніж вивчить іспанський.

27-річний Олександр Гліб починав кар"єру в білоруському БАТЕ, а в 2000 році перейшов до німецького "Штутгарту". У 2005 році футболіст підписав контракт з "Арсеналом". У липні 2008 року він перейшов до "Барселони", яка заплатила за Гліба близько 19 мільйонів євро.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Новачок "Барселони" сяде за шкільну парту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі