понеділок, 16 лютого 2015 10:27

"Нормальна робоча ситуація" - Павелко прокоментував отримання повісток для ФФУ

"Нормальна робоча ситуація" - Павелко прокоментував отримання повісток для ФФУ
Фото: footboom.com

Федерація футболу України не збирається клопотати про "бронь" для своїх співробітників.

Про це в коментарі "Сегодня" заявив в.о. президента ФФУ Андрій Павелко.

"Має місце нормальна робоча ситуація. Я сказав - діяти згідно із законом. Чим ФФУ відрізняється від будь-якої іншої структури, яка має співробітників з різних областей, прописаних у інших регіонах, але які працюють в Києві? Вони ж повинні бути в єдиному реєстрі мобілізованих солдатів. Нормальна ситуація, як в будь-якій великій корпорації. Прийняли повістки. Кожен повинен прийти, зареєструватись у військкоматі і бути готовим захищати Батьківщину. Нічого неординарного не бачу", - сказав він.

При цьому зазначив, що не можна давати привід думати, що ФФУ на відміну від інших структур знаходиться на особливому положенні.

"Сьогодні безпека країни - передусім. Призов повинен бути однаковим для всіх. Інше питання, наскільки співробітники федерації сьогодні будуть затребувані самими військами, Міністерством оборони. Там повинні розставити пріоритети - хто, в яку чергу і на яку задачу буде покликаний. Але не можна нам в жодному разі давати привід думати, що є привілейовані військовозобов'язані та непривілейовані. Всі однаково зобов'язані сьогодні захистити свою Батьківщину. Що стосується слів Заварова... Кожен має право прокоментувати свою позицію з цього питання", - підкреслив Павелко.

Зараз ви читаєте новину «"Нормальна робоча ситуація" - Павелко прокоментував отримання повісток для ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі