неділя, 16 грудня 2007 16:50

Німкені виграли естафету у Поклюці. Українки четверті

У Поклюці жіночою естафетою завершився третій етап Кубка світу з біатлону. Перемогли німкені. Другими фінішували росіянки. Саме ці дві команди від старту захопили ініціативу і нікому не поступилися своїми позиціями. На третю сходинку п"єдесталу піднялися француженки.

Українки зупинилися за крок від нагород. Розпочинала гонку у складі нашої команди Валентина Семеренко. Естафету своїй сестрі Віті вона передала восьмою. Однак після другої стрільби Віта пішла на дистанцію третьою, але по ходу дистанції дещо програла суперницям і передала естафету п"ятою, майже одночасно зі словенками та француженками. Оксана Яковлева після першої стрільби була третьою, але після другої - четвертою, пропустивши вперед француженок. На останньому етапі за Францію бігла одна з лідерів світового біатлону Сандрін Байї. Третє місце вона не віддала. Оксана Хвостенко теж упевнено пройшла свій етап і фінішувала четвертою.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Німкені виграли естафету у Поклюці. Українки четверті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі