Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 17:45

Німецьким хокеїстам подарували оголену дівчину

Німецьким хокеїстам подарували оголену дівчину

Німецький хокейний клуб "Франкфурт Лайонс" з Франкфурта-на-Майні незвичайним чином відсвяткував вихід у скромну першу лігу чемпіонату Німеччини. Після гри у роздягальні спортсменів чекав незвичайний сюрприз від місцевої радіостанції - оголена дівчина, пише газета Bild.

"Франкфурт" - клуб з досить багатою історією. Колись він грав у вищому німецькому хокейному дивізіоні, а в 2004 році навіть ставав чемпіоном країни. Однак потім команда збанкрутувала і припинила своє існування. Незабаром "Леви" знайшли спонсора і почали своє нове сходження до вершин з регіональної ліги. Причому відроджений клуб зумів пробитися в оберлігу з першого ж сезону.

Зраділі керівники клубу вирішили влаштувати своїм хокеїстам сюрприз. Заради цього на франкфуртському молодіжному "Радіо Енергія" був оголошений конкурс, на який відгукнулися 18 представниць прекрасної статі, а переможницею стала 21-річна Сабріна, менеджер з продажу із Франкфурта.

Відразу після переможного матчу дівчина з'явилася в роздягальні, не посоромилася роздягтися і навіть прийняла душ з гравцями. Після спільного миття Сабріна оголосила журналістам, що для неї це був "величезний досвід". У чому він полягає, однак, вона не стала уточнювати.

"Для мене це була перш за все пригода, - пізніше додала вона. - Я завжди мріяла зробити щось божевільне, про що в старості могла б розповідати своїм онукам".

Зараз ви читаєте новину «Німецьким хокеїстам подарували оголену дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути