пʼятниця, 25 лютого 2011 17:59

Німеччина відібрала в Італії одне місце в Лізі чемпіонів

Німеччина відібрала в Італії одне місце в Лізі чемпіонів

Італію в Лізі чемпіонів УЄФА представлятимуть три клуби замість чотирьох, починаючи з сезону-2012/13. У той же час, право участі четвертої команди країни в головному єврокубку отримає Німеччина.

Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на Німецьку футбольну лігу (DFL). Незалежно від результатів решти матчів єврокубків в сезоні-2010/11 Італія не наздожене Німеччину в таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Перше місце в рейтингу займає Англія, в активі якої 82,928 бала. На другій позиції знаходяться іспанці (77,329 бала). У німців - 68,103 бала, в Італії - 59,981 бала. Навіть якщо всі італійські клуби виграють всі матчі єврокубків в сезоні-2010/11, Німеччину наздогнати не вийде.

Німеччина стала недосяжною для Італії в таблиці коефіцієнтів за підсумками матчів єврокубків, що відбулися цього тижня. Мюнхенська "Баварія" обіграла міланський "Інтер" у Лізі чемпіонів (1:0), леверкузенський "Байєр" вийшов в 1 / 8 фіналу Ліги Європи, а італійський "Наполі" вибув з цього турніру на стадії 1 / 16 фіналу.

Таким чином, в сезоні-2012/13 три призери чемпіонату Німеччини безпосередньо потраплять у груповий турнір Ліги чемпіонів, а четверта команда візьме участь в кваліфікаційному раунді.

Італію в груповому турнірі представлять дві команди, а бронзовий призер першості країни потрапить у кваліфікаційний раунд.

У таблиці коефіцієнтів УЄФА Україна як і раніше йде восьмою, але відставання від Росії і Португалії істотно збільшилося.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина відібрала в Італії одне місце в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі