вівторок, 22 липня 2008 14:26

Німці спростували інформацію про перенесення Євро-2012 з України

Федерація футболу Німеччини (DFB) спростувала поширену британськими ЗМІ інформацію про контакти з УЄФА з приводу перенесення чемпіонату Європи 2012 року з України до Німеччини. Про це повідомляє Лента.Ру з посиланням на німецьке агентство DPA.

За словами генерального секретаря DFB Вольфганга Нірсбаха, ніхто з німецької федерації футболу не обговорював з УЄФА можливе перенесення Євро-2012. Нірсбах відзначив, що засідання виконавчого комітету УЄФА з приводу чемпіонату Європи 2012 року відбудеться в кінці вересня 2008 року в Бордо.

В понеділок, 21 липня, британська газета DailyTelegraph повідомила, що Україну можуть позбавити права проведення Євро-2012, і в цьому випадку турнір спільно з Польщею прийме Німеччина.

УЄФА незадоволений низькою готовністю України до проведення першості континенту - перенесенням термінів будівництва стадіонів і слабкістю транспортної інфраструктури. Крім того, європейських футбольних чиновників турбує нестабільна політична ситуація в країні.

Зараз ви читаєте новину «Німці спростували інформацію про перенесення Євро-2012 з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі