пʼятниця, 16 жовтня 2009 12:34

Німці повернули Віталію Кличку годинник

Німці повернули Віталію Кличку годинник

Повертаючись після перемоги над Арреолою з Лос-Анджелеса на батьківщину через Франкфурт, Віталія Кличка зустріла не тільки група прихильників боксу, яка вітала чемпіона, але і німецькі митники з радісною новиною. Кличко-старшому повернули затриманий у квітні годинник і сумку з офіційними вибаченнями.

"Ще в час моєї підготовки до поєдинку проти Кріса Арреоли від німецької сторони я отримав офіційні вибачення за інцидент, - відзначив Віталій. - Вони також підтвердили свою готовність в будь-який слушний для мене час передати мої речі. Я радий, що крапка в цій історії поставлена і Віталій Кличко, як контрабандист не відбувся (сміється)".

Віталій відзначив, що особливої потреби в дорожній сумці у нього весь цей час не було, оскільки вона у нього не єдина. А ось годинник компанії "IWC", які 2 року назад він отримав як посол "Laureus World Awords", - для нього особливо цінні.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Німці повернули Віталію Кличку годинник ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі