неділя, 15 листопада 2015 12:36

"Ніхто особливо не радіє. Ми пам'ятаємо, що було два роки тому з Францією" - Ярмоленко

"Ніхто особливо не радіє. Ми пам'ятаємо, що було два роки тому з Францією" - Ярмоленко
"На виїзді потрібно зіграти організовано у захисті і скористатися своїми шансами попереду" - Ярмоленко

Футболіст збірної України Андрій Ярмоленко поділився своїми думками від перемоги над Словенією — 2:0. Півзахисник забив перший гол українців.

"Ми розуміли, що граємо вдома і потрібно було здобути перевагу, - каже Ярмоленко. - Тим більша в нас була така підтримка. Ми не могли підвести наших вболівальників. Ми знали, що за нас вболіває вся країна. Ми не могли не виграти. Головне, щоб ми пройшли далі.

Словенці зіграли так, як я очікував. Це організована команда з 3-4 гравцями високого класу. Наприклад, Кампль грає за "Байєр", а Ілічич виступає у "Фіорентині".

Хачеріді — дуже важливий гравець для збірної та "Динамо", але він не завжди може впоратися зі своїми емоціями. Але це нічого страшного. Сказав йому, щоб він заспокоївся. Сьогодні він виграв всю верхову боротьбу.

Як я забив? М'яч відскочив до мене. Лівою ногою бити було незручно. Два захисника збірної Словенії перекривали ворота. Тому прийняв рішення підібрати м'яч під себе.

Ми знали, що президент України буде на матчі. Всі розуміли наскільки цей матч важливий для всієї країни. Порошенко подякував нам за матч, сказав не розслаблятися і в Маріборі показати таку ж хорошу гру.

Ми добре розуміли, що граємо за Євро. Всі віддавали свої сили, ніхто не хотів поступатися.

На виїзді потрібно зіграти організовано у захисті і скористатися своїми шансами попереду. Якщо ми це зробимо, то словенцям доведеться забивати нам чотири м'ячі.

Ви ж бачите, що ніхто особливо не радіє. Ми пам'ятаємо, що було два роки тому у плей-оф з Францією. Тоді ми виграли перший матч. Всі раділи, була ейфорія, мовляв ми вже вийшли на Кубок світу. Всі знають, що сталося потім.

Словенці хотіли забити гол на виїзді, тому бігли в атаку і відкривали зони. А в складі збірної України є багато швидких гравців. Тому виходили хороші контратаки.

У футболі не завжди забиваєш стільки стільки хочеться. Добре, що моменти є", - каже Ярмоленко.

Додамо, що матч-відповідь Словенія — Україна відбудеться 17 листопада у Маріборі (пряма трансляція — канал "Україна", текстовий онлайн - "Gazeta.ua").

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто особливо не радіє. Ми пам'ятаємо, що було два роки тому з Францією" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі