середа, 28 травня 2008 08:37

Нігматулін повертається у футбол

Нігматулін повертається у футбол

33-річний російський воротар Руслан Нігматуллін вирішив повернутися у футбол. Про це він заявив в інтерв"ю Eurosport.ru.

- Я вирішив відновити кар"єру. Виїжджаю на збори з командою Прем"єр-ліги. Правда, деякі особливо спритні ЗМІ встигли посватати мене в "Луч" і "Амкар". Але представники цих команд на мене не виходили. На цьому поки все. Не маю права розголошувати назву клубу і місце тренувань. Якщо досягнемо угоди і підпишемо контракт, то я обов"язково повідомлю про це в своєму блозі (футболіст веде свій футбольний блог на Eurosport.ru).

- Я поки розглядаю тільки варіанти з Прем"єр-лігою, - продовжує Нігматулін. - Територіальний аспект не такий уже і важливий. Рішення далося важко, так що мені зараз не до жиру, готовий і на перегляді працювати. Хоча в той же "Промінь" навряд чи поїду. Перспектива мотатися через Росію на літаках не дуже приваблива. Головне для мене зараз - показати, що знаходжуся в непоганій формі. Я вже інтенсивно тренуюся впродовж трьох місяців. І після першого місяця ухвалив рішення повернутися. Зрозумів, що сили є. Є і час. Мені всього 33 роки - це не критичний вік для голкіпера, так що ще можна пограти на високому рівні.

Eurosport.ru

Зараз ви читаєте новину «Нігматулін повертається у футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі