пʼятниця, 22 серпня 2008 13:07

Нічна пиятика у Львові погано закінчилася для трьох гравців польської збірної

Воротар "Селтіка" Артур Боруц був виключений зі збірної Польщі за порушення режиму після матчу з командою України у Львові.

28-річного Боруца, а також його товаришів по команді Даріуша Дудку і Радослава Маєвського звинувачують в тому, що в середу вночі вони залишили готель, щоб повеселитися з журналістами.

Після цього інциденту тренер збірної Лео Беенхаккер відсторонив футболістів від участі в кваліфікації до чемпіонату світу 2010.

"Після гри в середу три гравці залишили готель і перемістилися в інший готель, хоча це було заборонено", - підтвердив інформацію голова польської федерації Міхал Лісткевич. Повідомляють також, що вечірка в готелі була такою веселою, що завершилася завданням збитків номеру.

"На щастя, наші джерела підтвердили, що це не провина гравців, але зараз вони виключені зі збірної. Я не думаю, що їх викличуть на матчі зі Словенією чи Сан-Маріно. Крім того, вони можуть виплатити фінансовий штраф", - заявив Лісткевич.

"Спорт Украины"
Зараз ви читаєте новину «Нічна пиятика у Львові погано закінчилася для трьох гравців польської збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі