пʼятниця, 20 березня 2015 03:40

"Незабитий гол в Києві дорого нам обійшовся" - наставник "Аякса"

"Незабитий гол в Києві дорого нам обійшовся" - наставник "Аякса"
Фото: 1news.az

Наставник "Аякса" Франк де Бур прокоментував виліт своєї команди з Ліги Європи за результатами двухраундового протистояння з "Дніпром".

"Якщо ви мене запитаєте, де ми залишили наші голи, то ми їх залишили в Києві. Якби ми в першому матчі зіграли по-іншому, тоді й тут була б зовсім інша гра. Я десь чекав поганого результату. Так воно і вийшло. Ми доклали всіх зусиль, щоб досягти результату і могли це зробити. Але незабитий гол в Києві дорого нам обійшовся", - сказав він.

"Коноплянка - відмінний гравець, який може змінити щось у грі. Що він і зробив. Дуже шкода, що другий гол ми забили занадто пізно. Часу щоб дійти до 3:1 у нас вже не було. Не скажу, що всі виклалися на 100%, але знову ж - наші проблеми почалися в Києві", - додав наставник.

Нагадаємо, "Дніпро" на "Амстердам Арені" програв "Аяксу" з рахунком 1:2, але за сумою двох матчів вийшов до чвертьфіналу Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Незабитий гол в Києві дорого нам обійшовся" - наставник "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі