пʼятниця, 27 листопада 2020 09:55

Невдача "Гента" та розгром від Моуріньйо: результати матчів 4-го туру Ліги Європи

Невдача "Гента" та розгром від Моуріньйо: результати матчів 4-го туру Ліги Європи
Жозе Моуріньйо працює із "Тоттенгемом" із кінця 2019 року. Фото: Reuters

26 листопада відбулися матчі 4-го туру Ліги Європи.

В групі А болгарський ЦСКА вдома мінімально поступився швейцарському "Янг Бойзу" - 0:1. В іншому матчі італійська "Рома" в гостях виявилася сильнішою за румунський "Клуж" - 2:0.

Лондонський "Арсенал" не мав ніяких проблем у гостях проти норвезького "Мольде" - 3:0. В іншому матчі групи В австрійський "Рапід" також в гостях переміг представника Ірландії "Дандолк" - 3:1.

Результативним вийшли матчі у групі С. Леверкузенський "Баєр" вдома розгромив "Хапоель Бен-Шеєр" із Ізраїлю – 4:1. Французька "Ніцца" вдома програла чеській "Славії" - 1:3.

У групі D шотландський "Глазго Рейнджерс" та португальська "Бенфіка розішлися миром – 2:2. В іншому матчі бельгійський "Стандард" переміг польський "Лех" - 2:1.

Італійський "Наполі" вдома не мав ніяких проблем із представником Хорватії "Рієкою" - 2:0. В іншому матчі групи F представник Нідерландів АЗ та іспанський "Реал" Сосьєдад голів не забивали – 0:0.

У групі Е результативним вийшов матчі між ПСВ та ПАОКом. Представник Нідерландів виявися сильнішим за грецьку команду – 3:2. В іншому матчі групи іспанська "Гранада" перемогла "Омонію" із Кіпру – 2:1.

"Тоттенгем" Жозе Моуріньйо в групі J розібрався із болгарський Лудогорцем" - 4:0. Команда українця Євгена Чеберка ЛАСК вдома програла бельгійському "Антверпену" - 0:2.

У групі І "Маккабі" Тель-Авів зіграв в нічию з іспанським "Вільярреалом" - 1:1, а в іншому матчі "Карабах" із Азербайджану вдома програв турецькому "Сівасспору" - 2:3.

"Мілан та "Лілль" розійшлися миром у групі Н – 1:1. В іншому матчі "Спарта" Прага розгромила "Селтік" - 4:1.

У групі L гості перемогли з однаковим рахунком – 2:0. Сербська "Црвена Зведа" виявилася сильнішою за "Гент", а чеський "Слован" програв німецькому "Хоффенхайму".

"Динамо" Загреб в гостях декласував австрійський "Вольфсберг" - 3:0. А в іншому матчі групи К московський ЦСКА не зміг переграти нідерландський "Феєнорд" - 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Зоря" розгромила АЕК

Матчі 5-го туру Ліги Європи відбудуться 3 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Невдача "Гента" та розгром від Моуріньйо: результати матчів 4-го туру Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі