пʼятниця, 05 жовтня 2007 12:18

Неста завершить кар"єру в "Мілані"

Італійський захисник Алессандро Неста, 31 рік, заявив, що "Мілан" буде останнім клубом в його спортивній кар"єрі.

Неста став гравцем "россонері" в 2002 році, перейшовши з "Лаціо". У найближчий уікенд футболіст знову вийде на поле "Стадіо Олімпіко", де "Мілан" зіграє з "бьянкоселесті".

- Матчі проти "Лаціо" в Римі для мене є особливими. Виходячи на поле стадіону, на якому я провів багато щасливих років, я переживаю ностальгічні почуття, - розповідає футболіст. - Сьогоднішній "Лаціо" помітно відрізняється від того колективу, в якому виступав я. Зараз у римлян непогана команда, в ній зібрані кваліфіковані футболісти. Проте в ті часи, коли я виходив на поле у складі "бьянкоселесті", ми були сильніші, а доказом тому служить виграш "скудетто" в сезоні 1999/2000.

На питання про свої плани на найближче майбутнє, футболіст відповів наступне.

- Зараз я виступаю за "Мілан" і хочу відпрацювати свій контракт до кінця. А ось після цього я повернуся до Риму, правда, не для того, щоб грати у футбол - просто це моє рідне місто.

За час, проведений у футболці "россонері" Алессандро Неста двічі ставав чемпіоном Італії, стільки ж разів перемагав в Лізі чемпіонів і тричі вигравав італійський Кубок. У 2006 році у складі "Скуадри адзурри" Неста став чемпіоном світу.

eurosport.ru

Зараз ви читаєте новину «Неста завершить кар"єру в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі