пʼятниця, 18 травня 2007 20:13

Неста гратиме за "Мілан" до 2011 року

 

За п"ять днів до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА захисник "Мілана" Алессандро Неста, 31 рік, продовжив контракт з клубом до 2011 року, повідомляє www.football.ua.

Першу половину нинішнього сезону гравець пропустив із-за серйозної травми плеча, після чого допоміг "россонері" пробитися у фінал Ліги чемпіонів, де 23 травня вони у Афінах зустрінуться з англійським "Ліверпулем".

У поточній кампанії Неста, який в серпні 2002 року перейшов до "Мілана" з "Лацио" за 30,2 мільйона євро, взяв участь в 14 матчах серії А і сім разів виходив на полі в найпрестижнішому клубному європейському турнірі.

У своєму першому своєму сезоні на "Сан-Сіро" він допоміг клубу відсвяткувати перемогу у фіналі Лізі чемпіонів над "Ювентусом", реалізувавши в післяматчевій серії пенальті.

Відзначимо, що попередній контракт центрального захисника, який провів за збірну Італії 79 матчів, закінчувався у 2008 році.

Зараз ви читаєте новину «Неста гратиме за "Мілан" до 2011 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі