понеділок, 11 жовтня 2010 11:08

Непереможний Ісмаїл Сіллах нокаутував латвійського "Щасливчика"

Непереможний Ісмаїл Сіллах нокаутував латвійського "Щасливчика"
У суботу в Софії відбувся турнір єдиноборств "Real Pain Challenge", який відкрився боксерським поєдинком між українським напівважковаговиком Ісмаїлом Сіллахом, який не знає поразок, і стійким латвійським боксером Євгеном Андрєєвим на прізвисько "Lucky" ("Щасливчик"). Це була єдина боксерська зустріч на рингу в рамках турніру: решту боїв цього шоу пройшли за правилами змішаних єдиноборств (ММА) і муай тай (тайського боксу). Почесним гостем турніру став легендарний майстер кікбоксингу і муай-тай, триразовий чемпіон світу К-1 (2003, 2004 і 2008) Ремі Боньяскі.

Спочатку Ісмаїл Сіллах готувався до бою в андеркарті поєдинку між своїм промоутером Роєм Джонсом-молодшим і Денні Сантьяго, але в результаті травми Джонса боксерський вечір довелося скасувати, а українцеві, який пройшов повноцінний тренувальний збір, необхідно було провести якийсь бій, щоб тренування пройшли не даремно. Очевидно, поєдинок у Софії - це єдиний варіант, який менеджемент Ісмаїла зміг запропонувати своєму підопічному у пожежному порядку.

Шестираундовий бій завершився переконливою перемогою українця: Сіллах нокаутував "щасливчика" Андрєєва в п'ятому раунді. "Андрєєв показав справжню мужність, протримавшись так довго, - розповів "СЭ" Ісмаїл Сіллах. - Я "тарабанив" його майже п'ять раундів, а він посміхався. Мій менеджер Івайло Гоцев попросив мене не поспішати з завершенням бою і попрацювати довше, щоб показати свій клас, а заодно і продихатися. Наприкінці четвертого раунду Івайло крикнув мені, щоб я "добивав" суперника, і на початку п'ятого раунду після тривалої атаки рефері зупинив бій".

На питання про подальші плани, Сіллах відповів: "Сьогодні вилітаю в Лос-Анджелес. А плани поки одні - як можна швидше провести хороший бій".
Зараз ви читаєте новину «Непереможний Ісмаїл Сіллах нокаутував латвійського "Щасливчика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі