середа, 09 липня 2008 11:02

Немов знову захотів на Олімпіаду

Немов знову захотів на Олімпіаду

8 липня відбулося урочисте відкриття Екіпірувального центру BoscoSport на Саввінській набережній, в якому до початку Ігор у Пекіні спортивну, повсякденну і парадну форму отримають більше 1300 членів офіційної олімпійської делегації Росії. Одним з почесних гостей цієї урочистої церемонії став чотириразовий олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастикиі Олексій Немов.

- Сьогодні, побачивши нову форму, я навіть пошкодував, що чотири роки тому закінчив кар"єру, - посміхнувся Олексій Немов. - Я не можу сказати, що та, минула екіпіровка подобалася мені менше, просто приміряв сьогодні костюм - і так захотілося на Олімпійські ігри знову! Правда, для цього треба трішки потренуватися, а то кілька різких рухів - і, відчуваю, форма пішла б по швах (сміється). Дуже подобається новий декоративний візерунок - казкова Жар-птиця. Михайло Ернестович Куснірович сказав, що вона символізує успіх і благополуччя, а потім порівняв з Жар-птицею... мене. Навіть не знаю, чому йому прийшло в голову таке приємне для мене порівняння. Можливо тому, що я теж свого часу "літав"? Нехай і не так високо, як у казках (посміхається). Думаю, сподіваюся і - більше того - впевнений, що з російською командою у Пекіні з таким символом успіх йтиме в ногу.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Немов знову захотів на Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі