середа, 14 лютого 2018 20:11

Неймар посидів у снігу в одній шапці й шортах

ПСЖ сьогодні стартує в плей-офф Ліги чемпіонів. В рамках 1/8 фіналу парижани на виїзді зіграють проти мадридського "Реала". Початок зустрічі о 21:45 за Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина футболіста Неймара показала груди на бразильському фестивалі

Проти "улюбленого" свого клубу, але вже в футболці не "Барселони", а ПСЖ може вийти бразильський нападник французького клубу Неймар. Який за кілька днів до сьогоднішньої події вирішив нагадати про себе незвичайним вчинком.

У себе на сторінці в інстаграмі футболіст опублікував фотографію, на якій він в коротких шортах і шапці сидить в снігу.

 

Уболівальники не оцінили вчинок гравця. Одні написали, що Різдво вже пройшло і зараз не час для таких фото. Інші обурилися, що Неймар сидить на холоді без одягу перед важливим матчем в Лізі чемпіонів проти мадридського "Реала".

Неймар забив в цьому сезоні 18 м'ячів і віддав 13 гольових передач в 17 матчах чемпіонату Франції.

Влітку 2017 року Неймар став головним ньюзмейкером. Гравець перейшов з "Барселони" до ПСЖ за € 222 млн. При цьому для того, щоб обійти фінансовий фейр-плей, самостійно викупив у "Барси" свій контракт. В результаті Неймар став найдорожчим футболістом в історії футболу, обійшовши Поля Погба: останній перейшов з "Ювентуса" до "Манчестер Юнайтед" влітку 2016 року за € 105 млн.

Зараз ви читаєте новину «Неймар посидів у снігу в одній шапці й шортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі