вівторок, 28 жовтня 2008 14:45

Небезпечний вірус здолав гравців загребського "Динамо"

Після драматичної перемоги над "Неймегеном" (3:2) на старті групового етапу Кубка УЄФА відразу десять футболістів загребського "Динамо" підхопили вірус.

За 12 хвилин до фінального свистка матчу Кубка УЄФА голландський клуб вів з рахунком 2:1, проте голи Бошко Балабана і Івіци Врдоляка схилили чашу терезів на сторону хорватів. За ці три очки, втім, загребцям довелося заплатити досить дорогою ціною - через декілька днів ряд футболістів підхопив вірус, тому недільний поєдинок чемпіонату між "Динамо" і "Рієкой" був скасований.

Все почалося ще в суботу, коли п"ять гравців захворіли, а ще троє отримали травми. З цієї причини наставник Бранко Іванковіч був вимушений викликати футболістів з молодіжної команди. Потім хвороба розповсюдилася, що привело до необоротних наслідків. "Я розмовляв з керівництвом "Динамо", яке підтвердило, що в суботу п"ять футболістів захворіли, - сказав комісар чемпіонату Хорватії Йозіп Брежні. -

Вони вирішили запросити гравців молодіжної команди і вже таким складом відправитися в Рієку, проте через день інфекцію підхопили ще п"ять гравців. У зв"язку з цим мені довелося відмінити матч. Була загроза зараження команди суперника, арбітрів та інших людей".

Деякі гравці були госпіталізовані і поміщені під крапельницю. Не дивлячись на те, що частина футболістів вже оправилася від хвороби, загребці в поєдинку кубка країни з "Драговоляцем" вийдуть на поле далеко не в найсильнішому складі.

Якби вірус вразив гравців "Динамо" на два дні раніше, то навряд чи б команда добилася позитивного результату в поєдинку з "Неймегеном". Тепер же Іванковічу залишається сподіватися, що до гостьової зустрічі Кубка УЄФА з "Тоттенхемом" шостого листопада його команда підійде в оптимальному складі, повідомляє sport.oboz з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Небезпечний вірус здолав гравців загребського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі