неділя, 03 грудня 2017 13:31

Назвали умови, на яких Росію допустять до Олімпіади-2018

Назвали умови, на яких Росію допустять до Олімпіади-2018
Питання участі Росії в Олімпіаді-2018 вирішиться 5 грудня. Фото: rsport.ru

Російських спортсменів допустять до участі в Олімпійських іграх-2018, але лише під нейтральним прапором.

Про це стало відомо ряду російських телеграм-каналів із власних джерел, повідомляє "Спорт-Экспресс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще мінус троє: російських спортсменів дискваліфікували довічно

Російські спортсмени виступлять на Олімпіаді без прапора і гімну РФ, а також без будь-яких позначень Росії на формі та атрибутиці.

Що стосується командних видів спорту, то, ймовірно, російські хокеїсти та інші збірні виступатимуть в якійсь білій формі без символіки.

Глава Міжнародної федерації хокею Рене Фазель категорично не згоден з цим рішенням. Однак ряд високопоставлених фігур світового спорту вважають подібний вихід розумним компромісом.

Формулювання ще будуть відточувати, але суть вже не зміниться. Своє рішення Міжнародний олімпійський комітет оприлюднить 5 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дочка Кадирова шила" - у мережі розкритикували олімпійську форму збірної Росії

Через скандальну ситуацію з використанням допінгу в Росії відібрали 11 олімпійських медалей - 4 "золота", 6 срібних і 1 бронзову нагороду. При цьому кількість російських спортсменів, відсторонених комісією МОК, зросла до 25 осіб.

Раніше колишній глава Московської антидопінгової лабораторії Григорій Родченков розповів, як від нього вимагали підмінити допінг-пробу української біатлоністки Віти Семеренко.

Зараз ви читаєте новину «Назвали умови, на яких Росію допустять до Олімпіади-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі