пʼятниця, 22 січня 2010 10:46

Назвали учасників Матчу зірок НБА

Назвали учасників Матчу зірок НБА

За результатами голосування вболівальників визначилися стартові склади команд - учасниць Матчу всіх зірок НБА, який пройде 14 лютого 2010 року в Далласі. До складу збірної Східної конференції несподівано потрапив захисник "Філадельфії Севенті Сіксерс" Аллен Айверсон. Про це повідомляє офіційний сайт НБА.

Айверсон підписав контракт з "Філадельфією" в грудні 2009 року. При цьому за декілька днів до укладення угоди захисник, зневірившись домовитися про контракт з клубом НБА, оголосив про завершення кар"єри. У минулому Айверсон дев"ять разів брав участь в Матчах зірок НБА.

У збірній Східної конференції пару Айверсону в захисті складе Дуейн Уейд з "Маямі Хіт". Також до складу команди потрапили центровий "Орландо Меджік" Дуайт Ховард і форварди Леброн Джеймс з "Клівленд Кавальєрс" і Кевін Гарнетт з "Бостон Селтікс".

У збірну Західної конференції потрапили захисники Стів Неш ("Фінікс Санс") і Кобі Брайант ("Лос-Анджелес Лейкерс"), форварди Кармело Ентоні ("Денвер Наггетс") і Тім Данкан ("Сан-Антоніо Сперс"), а також центровий Амаре Стадемайр ("Фінікс Санс").

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Назвали учасників Матчу зірок НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі