четвер, 30 жовтня 2008 11:13

Назвали найбагатші команди НХЛ

Третій рік поспіль "Торонто" утримує титул найдорожчої команди Національної хокейної ліги. За даними журналу "Форбс", цінність клубу збільшилася на 9% і оцінюється в 448 млн. доларів США. Другими в списку йдуть "Нью-Йорк Рейнджерз" - 411 млн. доларів.

До п"ятірки так само увійшли "Монреаль" (334 млн.), нинішній володар Кубка Стенлі "Детройт" (303 млн.) і "Філадельфія" (275 млн.).

Найвагомішого приросту за останній рік досяг "Піттсбург" зі своїми зірками Кросбі та Малкіним - 26%, після чого вартість "Пінгвінів" збільшилася до 195 млн. доларів. Другим за цим показником є "Калгарі" - 24%.

Середня вартість клубу НХЛ складає 220 млн. доларів, що, втім, далеко від стандартів Національної футбольної ліги - за даними "Форбс", середня вартість команди НФЛ складає 1 млрд. доларів.

У числі "найбідніших" виявилися "Коламбус" (157 млн.), "Нью-Йорк Айлендерз" (154 млн.) і "Фінікс" (142 млн.). Крім того, декілька клубів НХЛ завершили минулий сезон з негативним балансом операційних витрат. Серед них - "Філадельфія" (мінус 1,8 млн. доларів) і "Бостон" (мінус 3 млн.).

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбагатші команди НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі