Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 17:40

Назвали ім"я найближчого суперника Де Ла Хойі

Суперником одного з кращих боксерів сучасності, колишнього чемпіона світу в багатьох вагових категоріях Оскара Де Ла Хойі в бою, призначеному на 3 травня цього року, буде американець Стів Форбс. Цей матч стане першим з трьох останніх поєдинків в кар"єрі 35-річного Де Ла Хойі, причому боксер планує провести всі три бої до кінця 2008 року.

Бій за участі двох американських спортсменів пройде у встановленій вазі до 68 кілограмів, тобто поза рамками певної вагової категорії. Про те, де відбудеться поєдинок, не повідомляється, але авторитетний сайт boxrec.com вказує, що він пройде на території Мексики.

Стів Форбс, якому 26 лютого виповниться 31 рік, у минулому володів чемпіонським титулом IBF в першій легкій вазі. Цей боксер також брав участь в другому сезоні американського боксерського телешоу "Претендент" і став фіналістом проекту. На професійному рингу Форбс провів 38 боїв, отримав 33 перемоги (вісім - нокаутом) і зазнав п"яти поразок.

Що стосується Де Ла Хойі, то після зустрічі з Форбсом він повинен провести матч-реванш з Флойдом Мейуезером (20 вересня). Ці боксери зустрічалися 5 травня 2007 року, і тоді перемогу за очками отримав Мейуезер.

У грудні 2008 року Де Ла Хойя планує провести свій останній бій, після чого завершить кар"єру, повідомляє  Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім"я найближчого суперника Де Ла Хойі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути