понеділок, 17 березня 2008 13:54

Навколо жеребкування 1/4 Ліги чемпіонів розгорівся скандал

Навколо жеребкування 1/4 Ліги чемпіонів розгорівся скандал
Жеребкування чвертьфінальних пар Ліги чемпіонів, яке відбулося в цю п"ятницю, набуло елементів скандальності. Справа в тому, що на ліверпульському сайті icliverpool.icnetwork.co.uk за півтори години до початку самої процедури з"явилася точна інформація про те, хто і з ким гратиме на стадії 1/4.

Користувач з ніком confused створив тему "Можливий витік інформації про жеребкування" і написав: "Ходять чутки про те, що жеребкування вирішене наперед. Це, звичайно, нісенітниця, але якщо вони правдиві, то ми маємо "Ліверпуль" - "Арсенал",  "Челсі" - "Фенербахче", "МЮ" - "Рома". Також букмекери не приймають ставок на жеребкування. Чекаємо".

Далі цей користувач посилається на дзвінок друга з Гоа, а також розповідає історію про те, що у нього в William Hill після 20-хвилинної паузи не прийняли ставку на жеребкування без пояснення причин.

Чутки змусили УЄФА зробити офіційну заяву: "Це всього лише вдала здогадка. Це єдине пояснення, яке ми можемо дати. Жеребкування проходить публічно, у присутності представників клубів. Кулі все одного кольору без всяких позначок. Все відбувалося всього за десять метрів, під спостереженням Девіда Тейлора (секретар УЄФА). Підтасовування неможливе". Нагадаємо, що кулі тягнув Рінат Дасаєв.

Чи могла насправді мати місце фальсифікація і яким чином її вдалося провести поки не відомо.

За матеріалами блогу Дмитра Долгих на Sports.ru    


Зараз ви читаєте новину «Навколо жеребкування 1/4 Ліги чемпіонів розгорівся скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі