субота, 30 квітня 2011 13:57

"Навіть президент не може потрапити в його офіс" - екс-президент "Реала" про Моурінью

"Навіть президент не може потрапити в його офіс" - екс-президент "Реала" про Моурінью

Екс-президент "Реала" Рамон Кальдерон розкритикував наставника Вершкових Жозе Моуріньо, а також свого наступника Флорентіно Переса. Останній, за його словами, дав португальському фахівцеві занадто багато повноважень.

А Моуріньо, вважає Кальдерон, веде себе неналежним чином.

Екс-президент "Реала" сказав, що португалець своєю поведінкою після поразки у півфінальному матчі Ліги Чемпіонів проти "Барселони" може серйозно нашкодити клубу.

В інтерв'ю виданню Europa Press Кальдерон сказав, що Перес дав стільки повноважень Моуріньо, що той став "власником" "Реала".

"Навіть президент не може потрапити в його офіс, оскільки він тримає його закритим. Це погано закінчиться. Такого не могло статися під час мого президентства, - зазначив він. - Розплачуються за все фанати".

За словами Кальдерона, слова, сказані Моуріньо після матчу з "Барселоною", просто "неприпустимі".

"Мадрид - великий клуб і ніколи не скаржився на арбітрів. Прес-конференція - ганьба... Неприпустимо говорити такі речі про Unicef ??і рефері, - зазначив він. - Взагалі позов "Барселони" до "Реалу"- помилка. У нас найкращий футбол у світі , це шкодить нашому іміджу".

Нагадаємо, Жозе Моуріньо, коментуючи зустріч, заявив, що перемога "Барселони" з рахунком 2:0 здобута завдяки скандальному суддівству, а не грі. Португалець також додав, що його команді не дозволять перемогти у матчі за будь-яких обставин.

У "Барселоні" вже заявили, що Моуріньо перейшов межу і клуб поскаржиться на нього в УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть президент не може потрапити в його офіс" - екс-президент "Реала" про Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі