середа, 23 квітня 2008 16:29

Наступним суперником Ібрагімова швидше за все стане Рахман

Голова промоутерської компанії Seminole Warriors Boxing, яка представляє інтереси екс-чемпіона світу за версією WBO росіянина Султана Ібрагімова, Леон Маргулес повідомив, що наступний бій його підопічний проведе в липні, з великою вірогідністю, проти американця Хасіма Рахмана.

"Наступний бій Султана відбудеться в липні. З великою вірогідністю суперником стане неодноразовий колишній чемпіон світу за версією WBC Хасім Рахман. Ми зараз посилено ведемо переговори з його промоутерами. Я переконаний в тому, що Султан незабаром знов поверне собі чемпіонський пояс. Ібрагімов зазнав першої поразки на професійному рингу від одного з найсильніших боксерів світу. У Володимира Кличка три поразки і що? Це не заважає йому боротися за звання абсолютного чемпіона світу. Я не бачу трагедії в тому, що Ібрагімов програв одному з найсильніших. Навпаки, це послужить йому додатковим стимулом знов нагадати про себе. І нам все одно, за якою версією просувати Султана. Це не має значення".

Маргулес також торкнувся теми майбутніх боїв Володимира Кличка проти Тоні Томпсона і Олександра Повєткіна, передбачивши українцеві впевнену перемогу в обох поєдинках.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Ібрагімова швидше за все стане Рахман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі