субота, 05 квітня 2008 13:56

Наступним суперником Димитренка стане сьомий номер рейтингу WBO

3 травня в Штутгарті, Німеччина пройде велике боксерське шоу, в рамках якого український суперважковаговик Олександр Димитренко (#2 WBO), який не має поразок, зустрінеться з сьомим номером рейтингу цієї організації пуерторіканцем Дерріком Россі на прізвисько "Шаоліньський кулак". У своєму попередньому поєдинку Россі переміг одноголосним рішенням суддів колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Рея Мерсера, а єдиної поразки в кар"єрі він зазнав минулого року, програвши технічним нокаутом Едді Чемберсу. Олександр Димитренко в листопаді минулого року переміг відомого німецького боксера Тімо Хоффмана. На початку цього року в пресі з"явилася інформація про поєдинок Димитренка і екс-претендента на титул WBO Луана Краснічого, проте український боксер відмовився від цього бою.

У іншому поєдинку цього вечора тимчасовий чемпіон WBA в першій важкій вазі Фірат Арслан проведе перший захист свого титулу. Офіційно ім"я його суперника ще не оголошено, проте, за повідомленнями німецької преси, на ринг проти Арслана вийде американець Дарнелл Уілсон. У своєму попередньому бою за звання обов"язкового претендента на титул IBF в цій вазі Уілсон програв Бенджаміну Флоресу, і ця поразка стала шостою в його професійній кар"єрі, проте він жодного разу не програвав нокаутом і має вельми пристойний показник дострокових перемог - 19 з 22 виграних боїв.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Димитренка стане сьомий номер рейтингу WBO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі