четвер, 19 квітня 2007 16:45

Наступний сезон стане останнім для Сольск"яера

 

Норвезький нападаючий "Манчестер Юнайтед" Оле-Гуннар Сольськ"яер, 34 роки, заявив про те, що наступний сезон може стати для нього останнім, після чого він закінчить кар"єру професійного футболіста. Як передає Reuters, про це він повідомив в інтерв"ю норвезьку газету Verdans Gang (VG).

- Я дуже хочу залишитися тут. У мене ще існує річний контракт з клубом і я хочу гідно його виконати, щоб на цьому зупинитися, – сказав Сульшер.

- Я впевнений, що після двох або трьох років, які я пропустив із-за травми, наступний рік складеться для мене найкращим чином, – додав він.

Норвежець перейшов в "МЮ" в1996 року, після того, як набив 31 гол в 42 матчах за клуб "Мельде". З тих пір він зіграв за "червоних дияволів" 361 матч, в яких забив 127 м"ячів.

У кар"єрі гравця багато що зіпсували травми. Сезон 2004-2005 він був повинен пропустити повністю, а в прем"єр-лізі через низку травм не забивав з квітня 2003 по серпень 2006. Тільки у сезоні 2006-2007 він став доводити, що на нього ще можна розраховувати, забивши вже 7 голів в чемпіонаті.

Зараз ви читаєте новину «Наступний сезон стане останнім для Сольск"яера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі