субота, 02 квітня 2011 13:49

Наступний бій Віталія Кличка може пройти 4 червня

Наступний бій Віталія Кличка може пройти 4 червня

Наступний бій чемпіона світу в абсолютній категорії за версією WBC Віталія Кличка може пройти вже 4 червня, інформує Boxingscene. Зараз розглядається варіант організації поєдинку з колишнім володарем пояса WBO Сергієм Ляховичем.

Відзначимо, що у вересні Кличко-старший, по всій видимості, зустрінеться на рингу з Томашем Адамеком, але українець хоче до цього строку провести ще один бій.

Нагадаємо, що два тижні тому Кличко переміг у Кельні претендента Одланьєра Соліса, який пошкодив коліно, невдало впавши в кінці першого раунду.

Тим часом, чемпіон за версією WBA в суперважкій вазі Девід Хей стверджує, що точно буде битися з Володимиром Кличком, який вже пройшов всі необхідні медогляди.

"Точну дату бою я знатиму через кілька тижнів, але я вже точно знаю, що битимуся з Володимиром, він фізично в порядку і готовий до бою, - сказав Хей в інтерв'ю ВВС. - Мені все одно, де ми будемо битися, місце мене не дуже хвилює.

Головне, що ми будемо битися в кінці червня або на початку липня, а інше не важливо. Я чув, що люди обговорюють зовсім божевільні місця, але я майже впевнений, що бій буде в Німеччині".

Зараз ви читаєте новину «Наступний бій Віталія Кличка може пройти 4 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі