четвер, 10 липня 2008 15:43

Наступний бій Маскаєва відбудеться посеред Червоної площі

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC Олег Маскаєв проведе поєдинок з американцем Робертом Хоукінсом 6 вересня 2008 року в рамках святкування Дня міста в Москві. Бій пройде на Червоній площі і стане частиною благодійного вечора "Зірки рингу на Червоній площі".

На площі буде встановлений ринг, навколо якого розташуються місця для VIP-гостей, а також учасників Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні. Вхід для глядачів буде безкоштовним. Організатори розраховують, що шоу побачать близько 25 тисяч чоловік.

Пряма трансляція бою Маскаєва з Хоукінсом здійснюватиметься одним з центральних російських телеканалів. Також поєдинок транслюватиметься в інтернеті.

Олег Маскаєв провів на професійному рингу 40 поєдинків. У них він здобув 34 перемоги, зокрема 26 нокаутом. У серпні 2006 року Маскаєв завоював чемпіонський титул WBC, нокаутувавши Хасіма Рахмана. 8 березня 2008 року росіянин поступився званням чемпіона, програвши нокаутом нігерійцю Семюелу Пітеру.

38-річний Роберт Хоукінс провів за свою кар"єру 34 поєдинки. Американець здобув 23 перемоги, з них сім нокаутом, і зазнав 11 поразок.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наступний бій Маскаєва відбудеться посеред Червоної площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі