пʼятниця, 18 жовтня 2019 11:45

"Настрій у мене позитивний" - Світоліна прокоментувала виліт із Кубка Кремля

"Настрій у мене позитивний" - Світоліна прокоментувала виліт із Кубка Кремля
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна поступилася в Москві в першому ж матчі. Фото: рейтер

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала виліт у другому раунді Кубка Кремля в Москві. Перша "ракетка" України поступилася росіянці Вероніці Кедерметовій.

Про це пише sport.ua.

"Мені здається, це був непростий матч, але ми грали добре у третьому сеті. Кінцівка зустрічі вийшла наполегливою. На жаль, все склалося не на мою користь.

Відновлюватимуся та готуватимуся до підсумкового турніру в Шеньчжені. Безумовно, настрій у мене позитивний, тому що належить захистити титул. Дуже на це чекаю. Постараюся викластися на всі 100%. Залишився останній ривок, адже це заключний турнір у сезоні", - сказала Світоліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз місто розцвіло" - Світоліна про Москву

У минулому сезоні Еліна Світоліна виграла Підсумковий турнір. У цьому сезоні також пройшла кваліфікацію та зможе захистити титул. Підсумковий турнір-2019 відбудеться 27 жовтня - 3 листопада у Шеньчжені, Китай. Призовий фонд змагань - $14 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Настрій у мене позитивний" - Світоліна прокоментувала виліт із Кубка Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі