вівторок, 27 листопада 2007 14:35

Наставник збірної Росії з карате очолював банду викрадачів автомобілів

Російські правоохоронці розкрили діяльність злочинного угрупування, яке промишляло угонами автомобілів. Зараз п"ятеро членів банди знаходяться під арештом. Серед них головний тренер збірної Росії з карате Георгій Хижняков. Наставник національної команди був затриманий у Владивостоку і доставлений до Тюмені, де він проживає.

За даними прес-служби МВС по Уральському федеральному округу, угрупування здійснювало злочинну діяльність на території Свердловської, Тюменської і Челябінської областей. Затриманим пред"явлені звинувачення в розкраданні транспортних засобів. Співробітники правоохоронних органів припускають, що банда викрала не менше 19 іномарок.

Увагу злочинців привертали дорогі автомобілі "Мерседес", "Лексус", "Тойота". Представники МВС вважають, що бандою керував головний тренер збірної Росії з карате Георгій Хижняков.

34-річний наставник національної команди народився в Тюмені, де вперше і став займатися спортом. У 1994 році тюменец став чемпіоном Росії по карате. У 1996 році Георгій Хижняков закінчив філфак Тюменського державного університету. З 2002 року спортсмен тренував юніорську збірну Росії з карате, а в 2004 році очолив дорослу команду.

30 листопада 2007 року підопічні Георгія Хижнякова повинні виступати на щорічній матчевій зустрічі "Збірна Росії проти збірної світу", передає РБК.

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Росії з карате очолював банду викрадачів автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі