вівторок, 13 січня 2009 17:09

Наставник збірної Росії з хокею назвав своїх гравців "Хотабичами"

Головний тренер збірної Росії з хокею В"ячеслав Биков назвав гравців своєї команди Хотабичами кожен з яких може, якщо потрібно, створити будь-яке диво. "Це ж чарівники хокею!" - додав Биков, відповідаючи одному з уболівальників, які залишили свої питання на сайті телеканалу "Спорт".

Питання уболівальника, який узяв собі прізвисько FFF, звучало так: "Уявіть: фінал ЧС-2009, Росія - Канада, ми програємо 1:6, і раптом до вас підходить Хотабич і говорить: "Чуєш, Аркадієвич, хочеш, в момент зроблю 7:6, і ніхто про це не дізнається?" Ви б погодилися?"

Биков назвав гумор уболівальника "не дуже позитивним", дорікнувши йому в тому, що він спочатку відводить російським хокеїстам роль аутсайдерів. "Нам не потрібна допомога ззовні", - підкреслив головний тренер збірної Росії.

Биков розповів також, що глобальна фінансова криза не повинна негативно вплинути на положення справ в російській збірній. Зокрема, за словами Бикова, складнощів з оплати страховки гравців національної команди, які виступають в НХЛ, виникнути не повинно.

Оцінюючи виступ молодіжної збірної Росії на чемпіонаті світу в Канаді, де росіяни зайняли третє місце, Биков зізнався, що стежив за турніром недостатньо уважно. Разом з тим, тренер відзначив, що "зірочок", якими свого часу були Олександр Овечкін і Євген Малкін, в молодіжній збірній зараз немає.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Росії з хокею назвав своїх гравців "Хотабичами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі