понеділок, 20 серпня 2012 17:47

Наставник "Трабзонспора" прилетить за Мілевським

Наставник "Трабзонспора" прилетить за Мілевським
За перехід Мілевського "Динамо" отримає 7 мільйонів євро ФОТО: ru.tsn.ua

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський до кінця літнього трансферного вікна може перейти в турецький "Трабзонспор". За інформацією турецьких ЗМІ, керівництво "Трабзонспора" зуміло досягти принципової домовленості з босами "біло-блакитних" по трансферу Артема.

Тепер залишилося переконати самого Мілевського підписати контракт з "бордово-блакитними". Повідомляється, що на переговори з нападаючим збірної України незабаром прилетить головний тренер "Трабзонспора" Шенол Гюнеш.

За перехід Мілевського "Динамо" отримає 7 мільйонів євро, а самому форварду буде запропонований трирічний контракт із заробітною платою в 2 мільйони євро за сезон.

Додамо, що новачок української Прем'єр-ліги ужгородська "Говерла" продовжує посилення складу, і черговим придбанням клубу став захисник київського "Динамо" Олег Допілка. Як стало відомо редакції Football News з достовірних джерел, футболістові залишилося залагодити лише деякі формальності з приводу особистого контракту. Угода буде підписана строком на 1 рік.

Відзначимо, що в першій половині 2011 року Допілка грав за "Севастополь", а влітку того ж року тренувався з командою української Прем'єр-ліги "Волинь", але не підійшов головному тренеру Віталію Кварцяному. В результаті, футболістові довелося повернутися до Києва, де його заявили за другу динамівську команду.

Нагадаємо, що в 2008 році Олег Допілка зіграв 2 матчі за національну збірну України проти Кіпру та Сербії, при цьому не будучи гравцем основного складу "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Трабзонспора" прилетить за Мілевським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі