пʼятниця, 27 лютого 2009 13:35

Наставник "Валенсії" образив українських журналістів

Наставник "Валенсії" образив українських журналістів

Прес-конференція головного тренера "Валенсії" Унаї Емері після звітного матчу 1/8 фіналу Кубка УЄФА проти київського "Динамо" (2:2).

- Чи вважаєте Ви вихід "Динамо" в 1/8 фіналу Кубка УЄФА заслуженим?

- Це був матч рівних можливостей, але Київ своїми можливостями скористався краще. "Динамо" не змогло перемогти ні в одному матчі, але у результаті в наступний раунд пройшло саме воно. Ми також скористалися тими можливостями, які створили, але їх виявилося недостатньо.

- Ви можете назвати головну проблему Вашої команди, яка не дозволила "Валенсії" пройти в наступне коло?

- Проблема була в тому, що ми не використали свої можливості в атаці. А те, що ми програли, це чисто спортивний результат. Він не має нічого спільного з тими проблемами, які є у нас.

- Ви давали інтерв"ю телебаченню і сказали, що у Вас оптимістичний настрій, і Ви знаєте як грати проти київського "Динамо". Які сюрпризи запропонували Вам кияни?

- Оптимізм наш базувався на тій перевазі, яку давала виїзна результативна нічия в Києві, проте вже після першого голу киян ця перевага випарувалася. Я хочу привітати "Динамо" Київ. Це важлива перемога для них, а головне - перемога заслужена. "Динамо" проходить далі, тому що краще використовувало свої можливості, ніж ми.

Після цього прес-аташе "Валенсії" заявив, що тепер іспанські журналісти обговорять з Унаї Емері проблеми команди, і подальші питання українцям переводитися не будуть. Обурені українські журналісти на знак протесту залишили прес-конференцію.

terrikon, dynamomania

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Валенсії" образив українських журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі