пʼятниця, 04 травня 2007 11:07

Наставник "Севільї" побажав успіху "Еспаньолу" у фіналі Кубка УЄФА

Після перемоги в повтороном півфінальному матчі 2:1 над "Осасуною" головний тренер "Севільї" Хуанде Рамос, 52 роки, не приховував радості від виходу у фінал, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Ми в захваті від того, що візьмемо участь у вирішальному поєдинку. Це наш другий фінал підряд, чого дуже важко добитися в змаганнях на європейській арені. Далеко небагатьом командам вдавалося подібне. Думаю, ми довели свою силу, і ніхто не повинен бути здивований, що ми до цих пір беремо участь у турнірі, - говорить Рамос. - "Осасуна" виявилася сильним суперником, і нам довелося дуже непросто. Ми програли перший матч у Памплоні, тому що опоненти діяли максимально організовано. Для нас важливим був гол Луіса Фабіано. Було необхідно забити до перерви, що істотно полегшувало наше завдання на матч - провести два м"ячі. На закінчення я б хотів привітати "Еспаньол" і побажати каталонцям всього найкращого. Сподіваюся, що вони отримають задоволення від фінального матчу, як ми це зробили минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Севільї" побажав успіху "Еспаньолу" у фіналі Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі