пʼятниця, 04 травня 2007 11:24

Наставник "Осасуни" знайшов свої плюси в поразці від "Севільї"

Не зважаючи на поразку від "Севільї" 0:2, головний тренер "Осасуни" Хосе Анхель Сіганда, 40 років, залишився гордий своїми футболістами, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Нам вистачало амбіцій. До першого пропущеного голу ми грали добре і виглядали упевнено. Насправді, нервувала якраз "Севілья". Проте перший гол був дуже важливим - все перевернулось з ніг на голову. Нам було важко змінити план на гру. Думаю, "Севілья" заслужила цю перемогу. Суперник поставився до матчу, як до фіналу. Та все ж я повертаюся у Памплону з відчуттям гордості за своїх гравців. Ми можемо тримати наші голови високо піднятими, оскільки багато досягли. Можливо, ми грали не найкращим чином сьогодні, але кожен з моїх футболістів віддав всі сили. Просто сьогодні "Севілья" була сильнішою. Зараз ми всі, звичайно, розчаровані, проте це добре, адже в майбутньому ставитимемо перед собою високі цілі, - сказав Хосе Анхель Сіганда.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Осасуни" знайшов свої плюси в поразці від "Севільї" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі