середа, 02 квітня 2008 13:54

Наставник "Фенербахче" пообіцяв створити труднощі "Челсі"

В 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Фенербахче", який вперше дійшов до цієї стадії, сьогодні прийматиме на своєму полі "Челсі", який тричі за останні чотири роки грав у півфіналі турніру. Наставник турецької команди Зіко вважає, що на даному етапі репутація вже не грає особливої ролі.

- В умовах сучасних засобів зв"язку всі знають про своїх суперників практично все. Важливе не прізвище на футболці, а те, що ти робиш на полі. У "Челсі" сильний захист, але наша команда хороша в нападі. Ми здатні створити труднощі лондонцям. Як і завжди, нам допоможе підтримка вірних уболівальників, що заводить гравців і команду в цілому.

У домашній зустрічі "Фенербахче" може залишитися без основних крайніх захисників - Гекхан Генюл дискваліфікований, а Роберто Карлос не з"являвся на полі з першої зустрічі 1/8 фіналу з "Севільєю", коли травмувався. На думку Зіко, бразилець ще не готовий грати всі 90 хвилин.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Фенербахче" пообіцяв створити труднощі "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі