четвер, 04 жовтня 2007 12:01

Наставник "Абердіна" Колдервуд приїхав до Дніпропетровська тільки за перемогою

Передматчеву прес-конференцію головного тренера "Абердіна" Джиммі Колдервуда і капітана шотландців Скотта Северіна подає www.champion.com.ua.

- Містер Колдервуд, що більше всього турбує вас перед грою? І чи не ризикнете пророчити результат?

- Звичайно, краще було б нам приїхати сюди з перемогою 1:0 після першого матчу. Ми розуміємо, що гра буде важкою. "Дніпро" - дуже гарна команда, але нам обов"язково потрібно пройти далі.

- Скотт, наскільки добре готова команда до матчу?

- Думаю, що ми знаходимося в гарному стані і можемо забити хоча б один гол. Добре, якщо удасться забити швидкий гол. Тоді ми зможемо почувати себе більш упевнено.

- Містер Колдервуд, як би ви прокоментували те, що після зустрічі з вашою командою, "Дніпро" програв три матчі?

- Я бачив гру "Дніпра" проти "Шахтаря". До перерви дніпропетровці грали дуже добре. У кубковому матчі команда виставила не найсильніший склад, і тренера можна зрозуміти, адже він хотів зберегти сили гравців. Запис третього матчу я ще збираюся подивитися. Треба сказати, що ми перед першим матчем з "Дніпром" також виглядали не дуже, але зуміли показати кращу гру в сезоні.

- Чи допоможе вам у підготовці те, що з українськими командами грав "Селтік" і збірна Шотландії?

- Ми вивчаємо цей досвід, і, можливо, якимсь чином, це нам посприяє.

- Як у Шотландії оцінюють шанси "Абердіна" у дуелі в "Дніпром"?

- Ситуація досить складна. Шотландські букмекери здебільшого не ставлять на перемогу "Абердіна". Але в нас є багата історія клуба, і ми сподіваємося на перемогу. Особисто я вважаю, що шанси 50 на 50.

- Скотт, особисто ви будете особливо стежити за кимсь із гравців "Дніпра"?

- Це ми ще не обговорювали, але ми не будемо нікого сторожити персонально. Будемо намагатися всією командою протистояти командній грі суперника.

Після цього тренер і гравець приєдналися до своєї команди, що провела на полі "Метеора" тренування. Шотландці не стали секретничати, і за ходом заняття можна було спостерігати без обмежень. Практично все тренування окремо працювали два воротарі: Джеймі Ленгфілд і Грег Келлі. Інші ж 20 футболістів після розминки грали "10 на 10" без воріт. Одну команду склали третій голкіпер Бейтмен, а також Магвайр, Мейр, Міллер, Берн, Де Віссхер, Ловель, Джонатан Сміт, Стюарт Сміт і Тузані, а другу - Фостер, Кларк, Маккі, Северін, Консідайн, Даймонд, Янг, Джеймі Сміт, Харт і Ніколсон.

Остання десятка дуже схожа на можливий стратовый склад "Абердина" у завтрашній грі, але усе буде залежати, зрозуміло, від рішення тренерів. Помітимо ще, що центральний захисник Даймонд через невелике ушкодження був змушений достроково завершити тренування.

Заняття гостей завершилося відпрацьовуванням пенальті. Ворота Ленгфілда намагалися вразити десять передбачуваних гравців "основи", а також Магвайр, Джонатан Сміт і Міллер.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Абердіна" Колдервуд приїхав до Дніпропетровська тільки за перемогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі