четвер, 25 листопада 2010 16:49

Наставник ЧФР зіпсував лавку запасних (ВІДЕО)

Наставник ЧФР зіпсував лавку запасних (ВІДЕО)

Головний тренер румунського футбольного клубу ЧФР Сорін Кирцу звільнений зі своєї посади за буйну поведінка під час матчу Ліги чемпіонів зі швейцарським "Базелем" (0:1), пише британське видання The Daily Mail.

У ході цієї зустрічі Кирцу розбив скло, яке огороджувало лавку запасних. Клуб приніс вибачення УЄФА, "Базелю" і вболівальникам за поведінку тренера.

Матч "Базель" - ЧФР відбувся 23 листопада. Єдиний гол у цій зустрічі на 15-й хвилині забив Федеріко Альмерарес. Кирцу висловив свій гнів на 75-й хвилині.

Після поразки від "Базеля" ЧФР втратив шанси зайняти навіть третє місце в групі E Ліги чемпіонів. За тур до кінця групового етапу на рахунку румунського клубу три очки. У "Базеля" шість очок, але швейцарці мають перевагу над ЧФР за особистими зустрічами. Лідирує у групі німецька "Баварія", в активі якої 12 очок. У римської "Роми" - дев'ять очок.

Кирцу став наставником ЧФР у вересні 2010 року. Виконуючим обов'язки головного тренера команди після відставки Кирцу призначений 33-річний Алін Мінтюан, який з 2009 року працював помічником наставника клубу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставник ЧФР зіпсував лавку запасних (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі