пʼятниця, 11 лютого 2022 10:45

"Настане черга цього дрібного лошка" - Ф'юрі грубо образив Усика

"Настане черга цього дрібного лошка" - Ф'юрі грубо образив Усика
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

Британський володар титулу WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі вважає, що чемпіон за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Олександр Усик не зробив нічого примітного в хевівейті.

Ф'юрі розкритикував Усика за його попередні бої в суперважкому дивізіоні й висловив упевненість у своїй перевазі над українським спортсменом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продає товари в російських рублях. Усик відкрив свій магазин

"Спочатку я розберуся з Ділліаном Вайтом, а потім настане черга цього дрібного лошка Усика, якого я упакую і відправлю назад у середню вагу.

І не потрібно мені говорити, наскільки хороший Усик. Нехай побоксує зі справжнім супертяжем, тому що досі він бився зі старим джорніменом Дереком Чісорою, і це була битва на смерть. А потім він бився з бодибілдером, навіть не боксером. Ентоні Джошуа - бодибілдер, порожнина.

Доти, доки Усик не побоксує зі справжнім бійцем, ви не можете називати його чемпіоном. Всі дороги ведуть до мене - "Циганського короля". Якщо він зможе мене побити, я скажу, що він хороша людина. Але якщо в нього нічого не вийде, я продовжу говорити, що він безкорисний", - заявив Ф'юрі в коментарі The National.

Наступним суперником Тайсона Ф'юрі буде Ділліан Вайт. Поєдинок запланований на першу половину 2022 року. Усик в цей час має провести реванш проти Ентоні Джошуа.

У вересні 2021-го Усик став чемпіоном світу в суперважкій вазі після перемоги над Джошуа в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «"Настане черга цього дрібного лошка" - Ф'юрі грубо образив Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі