неділя, 28 лютого 2021 14:02

Нам випав найслабший суперник – фанати "Вільярреала" про "Динамо"

Нам випав найслабший суперник – фанати "Вільярреала" про "Динамо"
Фанати люблять Пако Алькасера. Фото: Reuters

Іспанські вболівальники задоволені результатами жеребкування Ліги Європи і вважають, що "Динамо" - цей один з найкращих, якщо взагалі не найкращий варіант на цьому етапі. Переважна більшість фанатів вірить, що у "Вільярреала" не виникне проблем з "Динамо", а деякі вже навіть починають розмірковувати на тему, з ким хотілося б зіграти в чвертьфіналі. Багато хто хоче, щоб у фінал Ліги Європи вийшли два іспанські клуби - "Вільярреал" і "Гранада" і вважають, що це цілком реальний варіант. Їх цитує "Футбум".

Barrosso: "Помірна радість" - саме так би я назвав свої емоції після жеребкування. Суперник гидкий, грає суворо від оборони, але при цьому не можна сказати, що у них непробивний захист. Бачив матч, коли "Барселона" розгромила їх дублем, тому було б нерозумно стверджувати, що це якийсь грізний суперник. Але потрібно бути готовими до того, що нерви вони нам помотають.

Fer: Вже можна сміливо говорити, що дві іспанські команди повинні вийти в чвертьфінал. "Мольде", звичайно, більш складний суперник для "Гранади", ніж "Динамо" для "Вільярреала", але, повторюся, обидві іспанські команди повинні пройти далі. Виліт від таких суперників буде ганьбою.

Sabio: Зі здивуванням для себе зрозумів, що серед усіх команд, що залишилися в Лізі Європи немає справжніх грандів або тих був би сильнішим "Вільярреала". Наприклад, матчі "Манчестер Юнайтед" - "Мілан" багато років тому був би півфіналом або фіналом Ліги чемпіонів. Як шкода, що ці два великих клубу впали так низько, хоча "Юнайтед" поступово повертається. Але я веду до того що, що нині ніхто не боїться потрапити на таких суперників. Що стосується "Динамо", то для мене ця команда швидше загадка. Знаю, що колись ми з ними грали, але чомусь навіть не відклалися в пам'яті ці ігри.

Valdo: Колись такі команди, як "Динамо" і "Рейнджерс", грали в Лізі чемпіонів і спокійно могли обіграти будь-топ-клуб, ніхто не хотів на них потрапляти. Зараз же їх вже ніхто не боїться. Зловив себе на думці, що задоволений жеребкуванням і навіть упевнений, що "Вільярреал" пройде далі. Але ж років 15 назад я би засмутився, що нам випав такий сильний суперник.

Tracata: "Динамо" - найслабша команда з усіх у Лізі Європи. Хтось скаже: а як же "Мольде", "Славія" або "Янг Бойз"? Але ви подивіться, кого вони пройшли: "Гоффенхайм", "Лестер" і "Байєр"! Так, якщо не заглиблюватися, то здається, що були і більш вдалі варіанти, але якщо вникнути і подивитися на суперників тих клубів, які дійшли до цього раунду, то стає зрозуміло, що нам випав ідеальний варіант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Вільярреалу" прокоментував протистояння з "Динамо"

"Динамо" і "Вільярреал" зіграють в 1/8 Ліги Європи 11 і 18 листопада. Багато українських експертів віддають перевагу іспанському клубу.

Зараз ви читаєте новину «Нам випав найслабший суперник – фанати "Вільярреала" про "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі